סודות מהקונדיטוריה - הבלוג

דוכון השוקולד השווה בשוק לה-בוקריה

שוקולד שווה בברצלונה

העיר מפוצצת בקונדיטוריות ושוקלטרי לרוב, וכאחת שלוקחת את המקצוע שלה ברצינות, ביחד עם משפחה שאוהבת מתוק, לקחתי על עצמי לטעום ולדווח לכם על המקומות השווים

לפוסט המלא >>>
הבצק המושלם

הדרך לבצק המושלם

אחד מהאתגרים הגדולים ביותר להכנת קינוחים ומאפים מלוחים על בסיס בצק הוא, ובכן, הבצק עצמו. על אף שמדובר במתכון בסיסי ופשוט לכאורה, יש הרבה טעויות

לפוסט המלא >>>
בואו נדבר על שוקולד

בואו נדבר על שוקולד

קשה, על גבול הבלתי אפשרי למצוא מישהו שלא אוהב אותו. הוא מגיע במגוון טעמים, מתוק ומריר, טהור או רבגוני, והוא ללא ספק אחד האייקונים הבולטים

לפוסט המלא >>>