סודות מהקונדיטוריה - הבלוג
איך מכינים מרציפן?
לפעמים נראה שמרציפן היה כאן מאז ומעולם. יש מי שממש אוהבים אותו ויש מי שממש סולדים ממנו, אבל המרציפן לא הולך לשום מקום. איך מכינים
זה פונדנט שוקולד או סופלה שוקולד? מה ההבדל?
מה ההבדל בין סופלה שוקולד לפונדנט שוקולד? בעוד לשני הקינוחים המפורסמים יש היסטוריה מכובדת ומעריצים בכל העולם, ולמרות שרבים מתבלבלים ביניהם, פונדנט שוקולד וסופלה שוקולד
איפה ואיך לומדים קונדיטוריה? המדריך המלא
אם אני רוצה ללמוד קונדיטוריה, איפה כדאי ללמוד? זו השאלה העיקרית שחוזרת על עצמה בכל קבוצת חובבי קונדיטוריה ברשת. האמת שהתשובה לשאלה "איפה כדאי ללמוד
הקונדיטוריות של ברצלונה
וואו, חתיכת סצינה קולינרית יש פה בכל תחום הקונדיטוריה, משהו מטורף באמת! כשגיליתי על זה, פינטזתי על איזו סדנה שווה או קורס קצר, אבל כל
שוקולד שווה בברצלונה
העיר מפוצצת בקונדיטוריות ושוקלטרי לרוב, וכאחת שלוקחת את המקצוע שלה ברצינות, ביחד עם משפחה שאוהבת מתוק, לקחתי על עצמי לטעום ולדווח לכם על המקומות השווים
איזה ציוד צריך כדי להכין שוקולד בבית?
מבין התחומים השונים בעולם הקונדיטוריה, דווקא הכנת שוקולד לא דורשת ציוד יקר ומסורבל, לפחות בהתחלה. יחד עם זאת, לפני שמתחילים לשחק עם שוקולד בבית, יש
האם חייבים תבניות להכנת פרלינים?
פרלינים הם ללא ספק אצולת המלוכה של עולם השוקולד. מדובר בקונכיות שוקולד בצורות מגוונות שעוטפות מילוי שוקולדי מעולה. בעולם השוקולד, קיימות שתי צורות עיקריות להכין
מחשבון המרת תבניות לאפייה וקונדיטוריה
האינטרנט שופע במתכונים מכל הסוגים, אבל מה לעשות שלפעמים התבנית שרשומה במתכון היא לא התבנית שיש לנו בבית? במקום לוותר על המתכון שנורא רציתם להכין,
איך מכינים עוגת גבינה מוצלחת
מה הקטע עם עוגת גבינה אפויה ולמה כל כך קשה להכין אותה באופן מוצלח? עוגת גבינה אפוייה מכילה נוזלים רבים וככזו זמן האפייה שלך צריך
הדרך לבצק המושלם
אחד מהאתגרים הגדולים ביותר להכנת קינוחים ומאפים מלוחים על בסיס בצק הוא, ובכן, הבצק עצמו. על אף שמדובר במתכון בסיסי ופשוט לכאורה, יש הרבה טעויות
איך הופכים עוגת מוס לכוסיות קינוח מרשימות
עוגות מוס הן, ללא עוררין, הראווה שבקונדיטוריה! עוגות מלכותיות, מורכבות, מצופות ומקושטות שמסובבות את כל הראשים בסביבה. שילובים של טעמים, של צבעים, ציפויים מבריקים וקישוטים
איך ממירים בין תבניות קיש?
קיימות הרבה טכניקות להמרה של תבניות אפייה ותבניות עוגות קרות. גם יותר קל להשתמש בנוסחאות מתמטיות כדי להמיר בין נפח של עיגול לנפח של מלבן,