קורס שוקולטייר מבית הקונדיטוריה הדיגיטלית
תכנית לימוד מקיפה ויחידה מסוגה שתעניק לכם את כל הכלים להכין מוצרי שוקולד נפלאים,
כתחביב או כמקצוע ומקור הכנסה נוסף!
גם אתם יכולים להכין מגוון פרלינים, ממתקים וחטיפי שוקולד מעולים וללמוד איך לעבוד עם כל סוגי השוקולד!
הצטרפו אליי לתכנית הלימוד הדיגיטלית המקיפה בישראל
הכוללת 6 פרקים ו-49 שיעורים ממוקדים בהם אלמד אתכם את סודות המקצוע
בין הדברים שנלמד בתכנית:
- איך עושים טמפרינג בבית לכל סוגי השוקולד השונים
- 9 סוגי פרלינים שונים מכל סוגי השוקולד במגוון מילויים מהם
- 9 מתכונים משגעים לחטיפי שוקולד ואגוזים מצופים
- איך מכינים את גנאש השוקולד המושלם
- איזה ציוד צריך שיהיה לנו בבית, וגם מה ממש לא נחוץ
- הרשימה הסודית שלי לחנויות וספקים מומלצים בכל הארץ
- ועוד המון טריקים וטכניקות שלא מלמדים בשום מקום אחר!
איך עושים טמפרינג בבית לכל סוגי השוקולד השונים
9 סוגי פרלינים שונים מכל סוגי השוקולד במגוון מילויים מהם
9 מתכונים משגעים לחטיפי שוקולד ואגוזים מצופים
איך מכינים את גנאש השוקולד המושלם
איזה ציוד צריך שיהיה לנו בבית, וגם מה ממש לא נחוץ
הרשימה הסודית שלי לחנויות וספקים מומלצים בכל הארץ
ועוד המון טריקים וטכניקות שלא מלמדים בשום מקום אחר!
100 הנרשמים הראשונים ייהנו בנוסף משורת הטבות בלעדיות בשווי של 500 ש"ח!
- סדנה ייחודית להכנת טרפאלס מושלמים
- סדנת להכנת עוגיות אמסטרדם מושחתות במיוחד
- סדנה להכנת עוגת קונקורד מרהיבה ומרשימה
- 20% הנחה על קורס הקונדיטוריה המקיף שלי
100 הנרשמים הראשונים ייהנו בנוסף משורת הטבות בלעדיות בשווי של 500 ש"ח!
סדנה ייחודית להכנת טרפאלס מושלמים
סדנת להכנת עוגיות אמסטרדם מושחתות במיוחד
סדנה להכנת עוגת קונקורד מרהיבה ומרשימה
20% הנחה על קורס הקונדיטוריה המקיף שלי
עכשיו זו ההזדמנות שלכם ללמוד איך להכין מוצרי שוקולד מדהימים
הירשמו עכשיו לקורס השוקולד הדיגיטלי המקיף בישראל במחיר השקה מיוחד
וקבלו גישה מלאה ובלתי מוגבלת לכל החיים!
במקום 2,922 ש"ח רק 1,476 ש"ח ב-3 תשלומים שווים.
* עד 3 תשלומים ללא ריבית והצמדה
נעים להכיר - רות פיינברג, קונדיטורית ושוקולטיירית
ב-14 השנים האחרונות עבדתי כקונדיטורית במלונות יוקרה ומסעדות נחשקות, לצד הקמת מותג קונדיטוריה ביתי משגשג, ובוטיק השוקולד המתוק שלי, "חנות השוקולד של רות".
לפני כ- 5 שנים הקמתי את "הקונדיטוריה הדיגיטלית" – אקדמיה ללימודי קונדיטוריה דיגיטליים שאין דומה לה, המונה כיום מעל ל-500 תלמידות ותלמידים. כולם נהנים משיעורים והדרכות אונליין, חוברות מתכונים, חומרי עזר, טיפים ייחודיים, הדרכות, השתלמויות, וסדנאות הזמינות עבורם במערכת הלימודים הייחודית שהקמתי. עם יותר מ-150 סרטוני הדרכה בשלל תחומי הקונדיטוריה וים של ידע.
לאורך כל השנים לא הפסקתי להיות מוקסמת מעולם השוקולד המופלא.
לאור בקשות רבות שקיבלתי מהתלמידות שלי לאורך השנים, החלטתי להפיק לראשונה בישראל קורס שוקולד דיגיטלי ייחודי ומקיף, המיועד לכל מי שרוצה ללמוד איך להכין בבית פרלינים, טבלאות ופינוקי שוקולד ברמה הגבוהה ביותר, גם ללא ניסיון וידע בקונדיטוריה.
אני מזמינה אתכם ליהנות מחווית למידה אחרת, עם הדרכות מקיפות מקצה לקצה. החל מהבסיס ועד הדברים הקטנים ביותר,כל מה שצריך לדעת בקורס שוקולטייר במחיר משתלם במיוחד.
שלך,
למה קשה ללמוד לבד איך להכין שוקולד?
עוד הרבה לפני שהייתי קונדיטורית, השתתפתי בכל מיני סדנאות שוקולד. בכולם זה היה נראה כל כך קל ופשוט, ומצד שני ברגע שניסיתי לשחזר את הדברים בבית – זה פשוט לא היה אותו דבר.
מה שלא ידעתי הוא שאת החלקים החשובים ביותר בתהליך ההכנה של השוקולד – כבר עשו בשבילי!
הטמפרור וההכנה של השוקולד לעבודה, הכנת מילוי שלא יתפרק, הסגירה המדוייקת של הפרלינים, השחרור שלהם מהתבניות בלי שיתפרקו וייפתחו. בלי לשים לב, את כל החלקים הכי קריטיים שעושים את ההבדל כמעט ולא יצא לי לעשות.
למעשה, גם כאשר למדתי את מלאכת השוקולד בקורס שוקולטיירים בצורה מקצועית, עבר הרבה זמן עד שהצלחתי לשלוט באמת בכל הטכניקות בעצמי. מה שהיה נראה קל בכיתה, לא היה פשוט לביצוע בבית, עם הציוד שלי והמטבח שלי, ושרפתי כמות אדירה של זמן, מאמץ (וגם שוקולד) על ניסוי וטעייה.
למרות שלמדתי מהטובים ביותר,
הדברים פשוט לא עבדו בבית כמו שציפיתי.
בבית לא הייתה לי מטמפררת תעשייתית (המכונה המגניבה הזאת שמוודאת שהשוקולד נמצא בטמפרטורה המדויקת לעבודה). שטח העבודה שלי היה מוגבל, טמפרטורת המקרר שלי הייתה שונה, התבניות שלי היו שונות, הייתי צריכה להבין בדיוק מה אני עושה ולהתאים את שיטות העבודה שלי מהסביבה המקצועית האידיאלית למטבח הביתי.
פה גם הבנתי מה יכול היה לעשות את ההבדל.
אם הייתי יכול לצפות שוב ושוב בהדרכה, לראות את הדברים מכמה זוויות, בסבלנות. אם היה לי את מי לשאול בזמן אמת כשמשהו לא עובד לי. אם שוקולטייר מקצועי ומנוסה היה נמצא שם בשבילי.
מה מקבלים ברגע שמצטרפים לקורס שוקולטייר של הקונדיטוריה הדיגיטלית:
ממשק לימודים מתקדם
מערכת לימוד מתקדמת ונוחה במיוחד הזמינה לצפייה בכל מכשיר – מחשב, טאבלט וגם הטלפון הנייד.
גישה לכל החיים
גישה מלאה ובלתי מוגבלת לכל השיעורים – צופים מתי שרוצים, כמה שרוצים – זה שלכם לתמיד!
חומרי עזר מעולים
חוברות הדרכה ומתכונים שעוצבו במיוחד לצפייה בכל מכשיר ומוכנות מראש גם להדפסה בקלות.
הדרכות איכותיות במיוחד
הדרכות מצולמות במספר זוויות צילום, באיכות HD כולל כתוביות – לנוחות מקסימלית
שיעורים מעשיים ופרקטיים
שיעורים קצרים וממוקדים רק במה שממש צריך לדעת. בלי חפירות משעממות – נטו תכל'ס.
כל העזרה שצריך
בכל קושי או שאלה, מחכה לכם תמיכה אישית ממני בוואטסאפ או בטלפון ללא הגבלה
הפורמט החדשני לקורס שוקולד דיגיטלי פותח על ידי במשך שנה שלמה ומתוך ניסיון בהפקת עשרות קורסים וסדנאות דיגיטליות. את יכולה ליהנות מלימודים מקצועיים ברמה הגבוהה ביותר, ממני, אשת מקצוע עם המון שנות ניסיון ומותג פעיל ומצליח בתחום - בעשירית המחיר של קורס שוקולטייר מקביל, בלי להתפשר!
מה מקבלים ברגע שרוכשים את השתלמות השוקולד:
ממשק לימודים מתקדם
מערכת לימוד מתקדמת ונוחה במיוחד הזמינה לצפייה בכל מכשיר – מחשב, טאבלט וגם הטלפון הנייד.
גישה לכל החיים
גישה מלאה ובלתי מוגבלת לכל השיעורים – צופים מתי שרוצים, כמה שרוצים – זה שלכם לתמיד!
הדרכות איכותיות במיוחד
הדרכות מצולמות במספר זוויות צילום, באיכות HD כולל כתוביות – לנוחות מקסימלית
חומרי עזר מעולים
חוברות הדרכה ומתכונים שעוצבו במיוחד לצפייה בכל מכשיר ומוכנות מראש גם להדפסה בקלות.
שיעורים מעשיים ופרקטיים
שיעורים קצרים וממוקדים רק במה שממש צריך לדעת. בלי חפירות משעממות – נטו תכל'ס.
כל העזרה שצריך
בכל קושי או שאלה, מחכה לכם תמיכה אישית ממני בוואטסאפ או בטלפון ללא הגבלה
הפורמט החדשני פותח על ידי במשך שנה שלמה ומתוך ניסיון בהפקת עשרות קורסים וסדנאות דיגיטליות. את יכולה ליהנות מלימודים מקצועיים ברמה הגבוהה ביותר, ממני, אשת מקצוע עם המון שנות ניסיון ומותג פעיל ומצליח בתחום - בעשירית המחיר של קורסים מקצועיים מקבילים, בלי להתפשר!
עבודה עם שוקולד עבורי היא חלום שהתגשם. זה שאני זוכה מדי יום גם ליהנות, גם לשמח ולפנק את האהובים והיקרים לי ואפילו להתפרנס מעבודה עם שוקולד – זה אושר גדול שקשה לתאר.
רציתי שגם לכם תהיה ההזדמנות הזו, בין אם כתחביב לשעות הפנאי, או אפילו בתור מקצוע. ודווקא בגלל שאני יודעת בדיוק איך נראה שוק הקורסים והסדנאות, השקעתי את כל מה שיכולתי להפיק את תכנית הלימוד האולטימטיבית.
בשביל שתוכלו לצפות שוב ושוב מתי שתרצו. בשביל שהכל יהיה לכם ברור, קל להבנה ותמיד נגיש מול העיניים. בשביל שהכל יהיה פרקטי, תכל'ס – בלי בלבולי מוח, רק מה שצריך. ומעל הכל – בשביל שיצליח לכם, ובקלות!
עכשיו זו ההזדמנות שלכם ללמוד איך להכין מוצרי שוקולד מדהימים
הירשמו עכשיו לקורס השוקולד הדיגיטלי המקיף בישראל במחיר השקה מיוחד
וקבלו גישה מלאה ובלתי מוגבלת לכל החיים!
במקום 2,922 ש"ח רק 1,476 ש"ח ב-12 תשלומים שווים.
* עד 3 תשלומים ללא ריבית והצמדה
סדנה קצרה? קורס שנתי? התלבטות קשה!
כשזה מגיע ללימודי שוקולד בישראל, יש לנו שתי אפשרויות:
"לעשות בכאילו" – סדנאות חובבים
כל מי שהיה פעם בסדנת שוקולד כזו יודע על מה אני מדברת. כיף גדול, טעים לאללה, אבל לא באים בשביל ללמוד, באים בשביל החוויה.
מגישים לנו שוקולד מטומפרר שהוכן מראש, כמה תבניות פלסטיק, מקלות ארטיק וקישוטים. יספרו לנו קצת על מקורות השוקולד, עקרון הטמפרור, אולי אפילו על ההבדלים בין סוגי השוקולד השונים – אבל פה נגמר החלק המקצועי.
מה עושים בפועל? יוצקים שוקולד שהוכן מראש לתבניות, אוכלים קצת, מתלכלכים קצת ויוצאים הביתה עם קופסה מלאה בשוקולד.
למי שרוצה אשכרה ללמוד איך לעשות משהו, ברור שזה לא הכיוון.
"תואר ראשון בשוקולד"
אין ספק שישראל התברכה בתי ספר משובחים למקצועות הקולינריה, אבל צריך לקחת בחשבון שמדובר בהשקעה לא מבוטלת של כסף וזמן.
אם אתם מתכננים לעשות קורס שוקולד מקצועי מלא באחד ממוסדות הלימוד האיכותיים בישראל, תכינו מראש כ-15,000 ש"ח ותפנו אם היומן למפגש או שניים בשבוע בחצי השנה הקרובה, סדר גודל של סמסטר אקדמי לפחות.
מה עושים בפועל? הכל! אבל ממש הכל. גם את התכל'ס, וגם הרבה דברים שתשכחו יום אחרי הקורס ובחיים לא תחזרו אליהם.
למי שרוצה לעשות "תואר בשוקולד" זה מעולה, אבל מדובר בתהליך ארוך, מתיש ובעיקר מאוד יקר ותובעני.
האם יש דרך אחרת ללמוד שוקולד, ברמה מקצועית המאפשרת להכין פרלינים, טבלאות, חטיפים, מצופים, ובעצם כל דבר שרק נרצה ברמה גבוהה, בלי להוציא סכומי עתק ולשרוף שנה מהחיים שלנו?
אחרי 5 שנים בהן הפקתי בהצלחה עשרות סדנאות קונדיטוריה דיגיטליות ועם מעל ל-500 תלמידים ותלמידות מרוצות, אני יכולה להגיד בלב שלם שהצלחתי לחבר מודל מנצח לקורס שוקולד דיגיטלי המשלב את הטוב ביותר מכל העולמות!
קורס שוקולטייר של הקונדיטוריה הדיגיטלית
מאפשר לכם ללמוד את מלאכת השוקולד בלי לצאת מהבית עם הדרכות דיגיטליות מקצועיות וממוקדת בעשייה המותאמות במיוחד לעבודה במטבח הביתי.
בתור בעלת עסק ביתי בתחום השוקולד, לקח לי הרבה זמן לתרגם את השיעורים בכיתה למטבח הביתי. בלי ציוד יקר, בלי מכשירים ומכונות, בלי שטחי עבודה נרחבים. כיום, 5 שנים מאז שהקמתי את מותג השוקולד שלי, אני יודעת שזה אפשרי, קל ומאוד מהנה לעבוד עם שוקולד בבית.
את כל מה שלמדתי, את כל מה שאני יודעת ואת כל מה שאני עושה מדי יום אצלי בעסק, ארזתי לתוך ההשתלמות הזאת. בין אם כתחביב קולינרי או מקצוע לחיים, אני מבטיחה לכם שתכנית הלימוד הזאת כוללת את כל מה שצריך לדעת בשביל להתחיל!
עכשיו זו ההזדמנות שלכם ללמוד איך להכין מוצרי שוקולד מדהימים
הירשמו עכשיו לקורס השוקולד הדיגיטלי המקיף בישראל במחיר השקה מיוחד
וקבלו גישה מלאה ובלתי מוגבלת לכל החיים!
במקום 2,922 ש"ח רק 1,476 ש"ח ב-12 תשלומים שווים.
* עד 3 תשלומים ללא ריבית והצמדה
הסרטונים ערוכים ברמה סופר מקצועית וההדרכות מדויקות. לא פחות חשוב, המידע נשאר נגיש גם לאחר סיום הסדנה. ההוצאה משתלמת ויעידו על זה בני ביתי."
אם ניסית כבר להכין שוקולד בבית בעצמך
אז יש לך מושג בדיוק איך זה נראה
כשאנחנו רואים את זה ביוטיוב או בטלוויזיה זה נראה כל כך פשוט!
שוקולד נוזלי חם ומתוק שנמזג לתבניות, מתקרר לאיטו והופך לטבלאות והפרלינים האהובים על כולנו, לא ככה? אבל המציאות קצת שונה.
שוקולד הוא מוצר רגיש ועדין
וכשלא מכינים אותו כמו שצריך, הוא קצת "משתולל":
- השוקולד לא משתחרר לנו מהתבניות
- גם אם הוא יוצא מהתבנית, הוא נראה מלוכלך, לא מבריק וקשה לאכילה
- השוקולד פשוט לא יציב ונמס במהירות – בלתי אפשרי לעבוד איתו
- צבעי מאכל לא נתפסים עליו בשום צורה ואפילו משאירים על השוקולד כתמי קילוף
- כמעט בלתי אפשרי למלא פרלינים ולסגור אותם
אלו רק חלק מהדברים שמי שמנסה לעבוד עם שוקולד ללא הדרכה ושליטה בטכניקה עלול להיתקל בהם, אבל האמת? מה שהכי חשוב הוא שזה פשוט לא ייצא כמו שתכננו.
גם אם לא ניסית עד היום, למרות שנורא רצית, כי זה היה נראה מסובך, מורכב, קשה מדי לביצוע אני הולכת להפתיע אותך בענק!
את כל הפרלינים היפים עם המילויים האקזוטיים, את כל טבלאות השוקולד המיוחדות בשלל צורות, אגוזים מצופים, חטיפים מעניינים ובעצם כל דבר - אפשר להכין בקלות מפתיעה במטבח הביתי!
קורס שוקולטייר של הקונדיטוריה הדיגיטלית
תכנית הלימוד הדיגיטלית המקיפה בישראל לעבודה עם שוקולד
הכוללת 6 פרקים -49 שיעורים ממוקדים בהם אלמד אתכם את סודות המקצוע
בין הדברים שנלמד בתכנית:
- איך עושים טמפרינג בבית לכל סוגי השוקולד השונים
- 9 סוגי פרלינים שונים מכל סוגי השוקולד במגוון מילויים מהם
- 9 מתכונים משגעים לחטיפי שוקולד ואגוזים מצופים
- איך מכינים את גנאש השוקולד המושלם
- איזה ציוד צריך שיהיה לנו בבית, וגם מה ממש לא נחוץ
- הרשימה הסודית שלי לחנויות וספקים מומלצים בכל הארץ
- ועוד המון טריקים וטכניקות שלא מלמדים בשום מקום אחר!
איך עושים טמפרינג בבית לכל סוגי השוקולד השונים
9 סוגי פרלינים שונים מכל סוגי השוקולד במגוון מילויים מהם
9 מתכונים משגעים לחטיפי שוקולד ואגוזים מצופים
איך מכינים את גנאש השוקולד המושלם
איזה ציוד צריך שיהיה לנו בבית, וגם מה ממש לא נחוץ
הרשימה הסודית שלי לחנויות וספקים מומלצים בכל הארץ
ועוד המון טריקים וטכניקות שלא מלמדים בשום מקום אחר!
100 הנרשמים הראשונים ייהנו בנוסף משורת הטבות בלעדיות בשווי של 550 ש"ח!
- סדנה ייחודית להכנת טרפאלס מושלמים
- סדנת להכנת עוגיות אמסטרדם מושחתות במיוחד
- סדנה להכנת עוגת קונקורד מרהיבה ומרשימה
- 20% הנחה על קורס הקונדיטוריה המקיף שלי
100 הנרשמים הראשונים ייהנו בנוסף משורת הטבות בלעדיות בשווי של 500 ש"ח!
סדנה ייחודית להכנת טרפאלס מושלמים
סדנת להכנת עוגיות אמסטרדם מושחתות במיוחד
סדנה להכנת עוגת קונקורד מרהיבה ומרשימה
20% הנחה על קורס הקונדיטוריה המקיף שלי
עכשיו זו ההזדמנות שלכם ללמוד איך להכין מוצרי שוקולד מדהימים
הירשמו עכשיו לקורס השוקולד הדיגיטלי המקיף בישראל במחיר השקה מיוחד
וקבלו גישה מלאה ובלתי מוגבלת לכל החיים!
במקום 2,922 ש"ח רק 1,476 ש"ח ב-3 תשלומים שווים.
* עד 3 תשלומים ללא ריבית והצמדה
אני כל כך שמחה מהסדנאות ושאני תמיד יכולה לחזור אליהם, רות גם מאוד נחמדה ועונה לשאלות אם צריך כאשר משהו לא ברור או מובן."
אם נשארו לכם עוד שאלות - אשמח לענות:
מיד לאחר רכישתך הצוות שלי ואני מקבלים את הרשמתך, פותחים לך חשבון משתמש אישי באתר הסדנאות של הקונדיטוריה הדיגיטלית, ואת מקבלת גישה לכל הסדנאות אליהן ביקשת להירשם.
עם סיום פתיחת חשבון המשתמש תקבלי מייל עם פרטי הגישה האישיים שלך, שם משתמש וססמה, וכן קישור ישיר לקורס שוקולטייר שבאתר הסדנאות.
אם מאיזושהי סיבה לא קיבלת את פרטי הגישה תוך 24 שעות לכל המאוחר מהרכישה – צרי איתי קשר ישיר במייל [email protected] ואטפל בנושא באופן אישי.
קורס שוקולטייר דיגיטלי שלך לתמיד! בלי אותיות קטנות וללא הגבלה. אתר הסדנאות פתוח בפנייך 24/7 מרגע הרכישה ולכל החיים. אין כל הגבלה על כמות הכניסות או מספר הצפיות – בכל זמן שתרצי תוכלי לצפות שוב בכל אחת מן ההדרכות.
קורס שוקולטיירים דיגיטלי כולל הדרכות וידאו מפורטת ובמקביל גם חוברת מתכונים מעוצבת ומקיפה עם כל מתכוני הסדנה, כולל הטיפים הקטנים שעושים את כל ההבדל. בנוסף, לכל סדנה יש גם חוברת עזר ייחודית עם טיפים והמלצות מיוחדות הרלבנטיות במיוחד לסדנה.
לכל פרק מצורף חוברת מתכונים מעוצבת הזמינה עבורך להורדה והדפסה בכל זמן שתרצי. כאשר את מתחברת לקורס שוקולד, חפשי את הכפתור להורדת חוברת המתכונים.
אני פה בשבילך מתי שרק תצטרכי אותי. לכל שאלה או בקשה הנוגעת לתכנים המקצועיים צרי איתי קשר ישיר במייל [email protected] ואענה לך באופן אישי.
השקעתי המון מחשבה ומאמץ בפיתוח אתר סדנאות מיוחד שמתאים לכל אחד ואחת! הגישה נוחה וקלה, גם מהמחשב וגם מהטלפון הנייד, האתר קל לשימוש וגם תלמידות שהגדירו את עצמך כ"מאותגרות טכנולוגית" משתמשות בו בהצלחה ובהנאה רבה.
אני כאן בשבילך לעזרה לאורך כל הדרך! בכל בעיה שנתקלת בצפייה בהדרכות או הורדות חוברות המתכונים והחומרים הנוספים, פשוט צרי איתי קשר ישירות במייל [email protected] וביחד נפתור כל בעיה ונוודא שהכל עובד לך בדיוק כמו שצריך.
תודה ענקית! מלא מלא תודה על כל הטיפים והרעיונות המיוחדים, אני ממש נהנית מההסברים שלך ומהחוברות עצמן."
עכשיו זו ההזדמנות שלכם ללמוד איך להכין מוצרי שוקולד מדהימים
הירשמו עכשיו לקורס השוקולד הדיגיטלי המקיף בישראל במחיר השקה מיוחד
וקבלו גישה מלאה ובלתי מוגבלת לכל החיים!
במקום 2,922 ש"ח רק 1,476 ש"ח ב-3 תשלומים שווים.
* עד 3 תשלומים ללא ריבית והצמדה