אם את אוהבת לאפות, כולם עפים על מה שאת מכינה
ותמיד חלמת לייצר מזה כסף הגעת למקום הנכון

אני מזמינה אותך להצטרף לקורס קונדיטוריה אונליין
בו תקבלי את כל הכלים להקמת עסק קונדיטוריה ביתי משגשג
ותוכלי לייצר הכנסה של 10,000 ₪ בחודש ויותר!

אם את אוהבת לאפות, כולם עפים על מה שאת מכינה ותמיד חלמת לייצר מזה כסף הגעת למקום הנכון

אני מזמינה אותך להצטרף לקורס קונדיטוריה אונליין בו תקבלי את כל הכלים להקמת עסק קונדיטוריה ביתי משגשג ותוכלי לייצר הכנסה של 10,000₪ בחודש ויותר!

רות פינברג

קורס קונדיטוריה אונליין

מתחביב להשקעה בעתיד

קורס קונדיטוריה דיגיטלי מקיף
שילמד אותך כיצד להקים עסק קונדיטוריה ביתי
שיאפשר לך לייצר הכנסה ממה שאת אוהבת ונהנית לעשות.

0
פרקי למידה מקיפים
0 +
סרטוני הדרכה מעולים
0
מתכונים מדוייקים
0 +
תלמידות מרוצות
0 +
גישה בלתי מוגבלת לכל החיים
% 0
תמיכה ממני מתי שתצטרכי

הדרך שלך לעצמאות כלכלית וים של הנאה במטבח מתחילה כאן!

הצטרפי עוד היום ותיהני ממחיר השקה משתלם במיוחד:

במקום 2,510 ש"ח רק 1,496 ש"ח* לגישה מלאה ובלתי מוגבלת לכל החיים!

* עד 12 תשלומים ללא ריבית והצמדה

מה תלמדי בקורס קונדיטוריה אונליין?

הקורס כולל 9 פרקי למידה המחולקים לפי תחומים שונים בעולם הקונדיטוריה
בכל פרק בלימודי קונדיטוריה מחכים לך מספר שיעורים ומתכונים שווים, בהתאם לטכניקות השונות אותן נלמד

עוגיות - אושר במנות קטנות

סדנת עוגות בחושות - עוגת קוקוס תפוז

עוגות בחושות - אווריריות ומגוונות

סדנת טארטים - טארט אגסים ביין - הכנות

טארטים - עולם של טעמים

סדנת עוגות שמרים - דניש קינמון ואגוזים

עוגות שמרים - הדבר האמיתי

סדנת קינוחי כוסות - מוס שוקולד בכוסיות אספרסו

קינוחי כוסות - להשקיע בלי להתאמץ

סדנת עוגות מוס - עוגת טריקולד

עוגות מוס - הראווה שבקונדיטוריה

סדנת מאפים מלוחים - קישים אישיים

מאפים מלוחים - לאירוח מושלם

סדנת בצק עלים - מילפיי

בצק עלים - שכבות של טעם

רות פינברג

הכשרה עסקית - הקמה וניהול של עסק קונדיטוריה ביתי מצליח

בנוסף להדרכות המקצועיות, קורס קונדיטוריה של הקונדיטוריה הדיגיטלית מספק לך גם הכשרה עסקית, כדי שתדעי לקחת את כל הטוב שאת מכינה ולהרוויח ממנו כסף!

ההכשרה העסקית היא מפת הדרכים שתלמד אותך איך לפתוח עסק קונדיטוריה ביתי. ההכשרה לוקחת אותך צעד צעד ונותנת לך את כל המידע איתו תוכלי לצאת לדרכך העצמאית ולהקים את העסק שתמיד חלמת עליו.

ההכשרה כוללת 6 הדרכות מצולמות מיוחדות ועוד 9 חוברות עזר מפורטות על כל הצד העסקי של הקונדיטוריה הביתית שלך. מפת דרכים מלאה שנותנת לך את הכלים לצאת לדרך עם עסק משלך:

רות פינברג - מתחביב להשקעה בעתיד

חבילת בונוסים משגעת מחכה לנרשמות לקורס קונדיטוריה דיגיטלי בחודש הקרוב:

שווי הבונוסים: 973 ש"ח - והם לגמרי שלך בחינם ברכישת הקורס המלא!

ומעל הכל - יש לך אותי!

זה אומר שאם את צריכה עזרה, אם המתכון לא יצא כמו שציפית, אם את מתלבטת איך הכי נכון לתמחר את העוגה שלך או מה כדאי לענות בטלפון ללקוח שמתעניין – אני פה בשבילך. בטלפון, בוואטסאפ או במייל – איתך יד ביד להצלחה שלך!

"אני ממש ממליצה על הסדנאות הדיגיטליות של רות. נרשמתי אליהן במחשבה לפתוח עסק קטן בבית, הסדנאות הדיגיטליות מעולות כל פעם שאני רוצה להכין משהו אני משתמשת במתכונים שלהם.

למדתי המון מהקורסים. הסרטונים והסברים הקטנים שמפשטים ומסבירים למה עושים כל דבר עוזר בהבנה.רות גם מאוד נחמדה ועונה לשאלות אם צריך כאשר משהו לא ברור או מובן."
דניאלה

מה ההשקעה שלך בקורס קונדיטוריה אונליין?

במקום ללכת ולשלם עשרות אלפי שקלים על לימודי קונדיטוריה יקרים ולבזבז זמן יקר על ניסוי וטעייה לבד, 
אני מציעה לך את הקורס המקיף הזה שיצרתי במחיר השקה מיוחד ללא תחרות:

במקום 2,510 ש"ח רק 1,496 ש"ח לגישה מלאה ובלתי מוגבלת לכל החיים!

מוכנה לאפות את דרכך לעצמאות כלכלית?

נעים להכיר, רות פיינברג, קונדיטורית ושוקולטיירית.

בוגרת "אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה" ו"אמיליה – האקדמיה הישראלית לשוקולד".

ב- 14 השנים האחרונות עבדתי במסעדות שף ובקונדיטוריות של מלונות יוקרה מהטובים בארץ, לצד מותגי הבוטיק האישיים שלי: "רות פיינברג – קונדיטורית" – קונדיטוריה ביתית כפרית ואיכותית, ומותג הבוטיק "חנות השוקולד של רות".

אחרי הדרך הארוכה שעברתי,
החלטתי לחשוף כאן לראשונה את הכל!

כל מה שאני יודעת ולמדתי במהלך הקריירה שלי כקונדיטורית – בקורס קונדיטוריה דיגיטלי אחד מקיף ויסודי הכולל את כל מה שצריך לדעת בשביל להכין מוצרי קונדיטוריה מעולים בבית ולמכור אותם בהצלחה!

אני מתכוונת לתת לך כאן את כל הידע שלי, בלי קיצורי דרך ובלי לדלג על שלבים חשובים, הכל בשביל ההצלחה וההנאה שלך.

שלך,

חתימה - רות פינברג
רות פינברג - קונדיטורית ושוקולטיירית

אני כאן כדי להגשים לך חלום!

אם את אוהבת ונהנית לאפות ולהכין קינוחים ומתוקים, כנראה שכבר ניסית כל מיני מתכונים מהאינטרנט, מיוטיוב או בלוגים. ישבת. צפית, פעלת בדיוק לפי ההדרכה, אבל משהו פשוט לא עבד. ניסית שוב ושוב, אבל התוצאה הייתה "ליד".

האמת היא, שזה לא מפתיע אותי:

whisk
whisk

בספרי מתכונים והדרכות חינמיות ביוטיוב, כמעט תמיד יהיה חסר משהו. דיוק ברכיבים, שלב קריטי בסדר ההכנה. זה לא בכוונה (בדרך כלל לפחות), זה פשוט נובע מניסיון להפוך את הכל לנגיש ואטרקטיבי, וגם שיצטלם יפה, אבל ברגע שמשהו חסר בתהליך – הסבר, רכיב, שלב כלשהו בהכנה – הסיכוי לקבל את התוצאה יפה שראית נמוך מאוד.

whisk
whisk

בקונדיטוריה, המתכון הוא רק 10% מהעניין. מה באמת חשוב? הטכניקה, ההבנה איך הדברים עובדים. כל הניואנסים הקטנים בתהליך ההכנה, הדיוקים והטריקים שלומדים רק אחרי שמכינים את אותו המתכון עשרות ומאות פעמים. בלי כל המידע והניסיון המצטבר הזה, מתכון הוא בסך הכל רשימה טכנית של רכיבים.

אפילו בדברים הפשוטים ביותר,
הבנה של הטכניקה ותהליך עבודה נכון ומדוייק עושים הבדל עצום.

בקונדיטוריה הדיגיטלית אנחנו עושות את זה אחרת!

קודם כל, כמובן שאני אלמד אותך גם מתכונים. הכנתי עבורך עשרות מתכונים, את הטובים ביותר שלי, אלו שמכרתי במשך שנים ללקוחותיי הרבים, מוצרים מדהימים שקצרו תשבוחות.

אני לא אסתיר ממך דבר – אחלוק איתך את המתכונים האישיים שלי, אלו שפיתחתי ושיפרתי במשך שנים, בשביל שתוכלי לדעת בוודאות גמורה, בכל דבר שתכיני, שיש לך מתכון מנצח ביד

אבל אני ממש לא עוצרת במתכונים!

בכל סרטון, כל הדרכה, כל פרק בקורס קונדיטוריה אונליין שלי – אני מסבירה לך הכל. למה הדברים עובדים כמו שהם עובדים, מה הטריקים הסודיים שלא כתובים בספרי המתכונים, כל מה שלמדתי ב-14 שנים בהן אני קונדיטורית מקצועית

בסיומה של כל הדרכה בקורס קונדיטוריה אונליין, תדעי בדיוק את מה שאני יודעת, וגם תראי בדיוק איך אני עושה כל דבר בלי "במקרה הכינותי מראש" בלי להסתיר, לדלג או לקצר תהליכים כמו בלימודי קונדיטוריה מקצועיים.

כל סודות המקצוע יחשפו בפניך במלואם!

רציתי לומר לך שאני מכינה הרבה עוגות, עוגיות ומאפים ונרשמתי לסדנת טארט תפוחים ויצא מושלם!!! בדרך כלל אני כל מתכון שלוקחת או לומדת ממנו, אני מבצעת בו שינויים על ההתחלה כי תמיד יש דברים שלא רושמים או מחסירים, ואצלך עשיתי אחד לאחד מבלי לדאוג... כולם עפו עליה!!

אז תודה רבה שלימדת אותי להכין עוד עוגה מושלמת!
דקל

מוכנה לאפות את דרכך לעצמאות כלכלית?

למי מתאימה קורס קונדיטוריה אונליין של הקונדיטוריה הדיגיטלית?

לחובבות אפייה שרק מתחילות בצעדיהן הראשונים במטבח ורוצות לקבל הדרכה צמודה.

לחובבות אפייה ש"נולדו" במטבח ורוצות ללמוד את אופן ההכנה והטכניקה שמאחורי המתכונים.

לילדים ונוער שמתעניינים בקונדיטוריה ומחפשים למידה בגובה העיניים ובאופן ברור.

למי שהקונדיטוריה תמיד קסמה לה ורוצה להתנסות בלי הוצאות גדולות ולוגיסטיקה מסובכת.

למי שגרה מחוץ לישראל ומחפשת לימודי קונדיטוריה בשפה שלה שזמינים לה בכל מקום בעולם.

למי שרוצה להפוך את התחביב שלה למקצוע ולשלב פרנסה יציבה עם חיי משפחה.

מה יעניק לך הקורס?

מעל הכל - תקבלי ממני הכשרה עסקית שתאפשר לך להפוך את כל הידע שתצברי והמוצרים שתלמדי להכין למקור הכנסה מניב ומשתלם - בתנאים שלך!

הי רות, רכשתי כמעט את כל הסדנאות שלך. ההסברים ברורים ומדויקים , והתמיכה הטלפונית שלך לכל שאלה, קיימת בדיוק כפי שהבטחת. תודה!
ורד נעמן

מוכנה לאפות את דרכך לעצמאות כלכלית?

אם נשארו לך עוד שאלות - אשמח לענות:

הבעיה ברוב סרטוני המתכונים ותוכניות הטלוויזיה היא שהם לא לימודי קונדיטוריה. מראים לך רק חלק קטן מתהליכי העבודה ולא נותנים לך הסבר מדויק על הטכניקות בהן משתמשים בהכנה. משיקולי זמן ורייטינג בעיקר, וגם במטרה לנסות למכור לך משהו אחר, כמעט אף פעם לא יראו לך מתכון מורכב בצורה מסודרת, שלב אחר שלב, עם תצלומי תקריב והסברים מפורטים על כל מה שצריך לדעת – ולכן בדיוק על הנושאים הללו שמתי את הדגש בקורס.

בנוסף – ברוב המקרים כאשר את מוצאת מתכונים מצולמים, לא תמצאי בשום מקום את המתכון עצמו או פירוט של שלבי ההכנה. בקורס שלי תקבלי את כל מתכוני קורס קונדיטוריה מקצועי, בנוסף לגישה מלאה ובלתי מוגבלת לסרטוני ההדרכה וההדגמה.

קורס קונדיטוריה דיגיטלי נותן לנו כמה יתרונות ממש גדולים שאפשר ליהנות מהם. קודם כל – הלמידה וההתנסות הם בזמן ובמקום שנוח לך! תכני הקורס זמינים עבורך תמיד 24/7 בכל זמן ושלב שנוח לך. לא צריך לצאת מהבית, לחפש חנייה, למצוא בייביסיטר – צריך רק להדליק את המחשב ולהתחבר.

בנוסף – בניגוד לסדנאות פרונטליות – את יכולה לצפות בשיעורים שוב ושוב כמה שתרצי ללא הגבלה! אין שום סיכוי שתשכחי או תפספסי כי תמיד תוכלי לחזור בדיוק לשיעור או להסבר שחשוב לך לשמוע פעם נוספת.

קורס קונדיטוריה אונליין מותאם במיוחד למי שלא למדה קונדיטוריה בצורה מקצועית אבל רוצה לשדרג את מה שהיא מכינה ולהתנסות בדברים חדשים שקשה ללמוד! כל המתכונים וכל ההסברים מותאמים במיוחד לאפייה ביתית, אין שום צורך לעשות הכנות מיוחדות במטבח, לקנות ציוד מקצועי או חומרי גלם שקשה להשיג.

ממש לא! הקורס בנוי בצורה כזו שתלמדי קודם כל את הטכניקות שצריך לדעת, ורק לאחר מכן נדגים אותן באמצעות מתכון. המטרה היא שתדעי ליישם את הטכניקות הללו על כל מתכון שתרצי בעתיד, גם כזה שלא למדת, בקלות ובהצלחה.

אני פה בשבילך מתי שרק תצטרכי אותי. לכל שאלה או בקשה הנוגעת לתכנים המקצועיים צרי איתי קשר ישיר במייל rutfein@gmail.com ואענה לך באופן אישי.

השקעתי המון מחשבה ומאמץ בפיתוח אתר סדנאות מיוחד שמתאים לכל אחד ואחת! הגישה נוחה וקלה, גם מהמחשב וגם מהטלפון הנייד, האתר קל לשימוש וגם תלמידות שהגדירו את עצמך כ"מאותגרות טכנולוגית" משתמשות בו בהצלחה ובהנאה רבה.

בשביל זה אני פה! את ממש לא לבד. ברגע שרכשת את הקורס אני זמינה עבורך במייל מתי שתהיי צריכה עזרה, לכל שאלה וצורך. המטרה שלי הוא שתצליחי ואני מתכוונת לתת לך את כל התמיכה, הליווי והעזרה שתצטרכי לשם כך!

"הסדנאות הדיגיטליות של רות פשוט מעולות! אני מוצאת שרות מדריכה בצורה ברורה ומעניקה מידע (וטיפים שווים ממש) שמפשט ומעניק הגיון וכל זה הופך את התוצאה להצלחה.

הסרטונים ערוכים ברמה סופר מקצועית וההדרכות מדויקות. לא פחות חשוב, המידע נשאר נגיש גם לאחר סיום הסדנה. ההוצאה משתלמת ויעידו על זה בני ביתי."
מאיה אלאב נחשון

עכשיו אחרי שקראת את הכל נשאר לך לשאול את עצמך את השאלה הבאה:

האם את מוכנה להתחיל למכור עוגות מהבית
ולהפוך את תחביב האפייה למקור הכנסה?

אם התשובה היא כן – הקורס הזה הוא בדיוק מה שאת צריכה!

הדרך שלך לעצמאות כלכלית וים של הנאה במטבח מתחילה כאן!

הצטרפי עוד היום ותיהני ממחיר השקה משתלם במיוחד:

במקום 2,510 ש"ח רק 1,496 ש"ח* לגישה מלאה ובלתי מוגבלת לכל החיים!

* עד 12 תשלומים ללא ריבית והצמדה